Nina J.

Nina J.

KONEC HUJŠANJA IN NEZDRAVIH DIET

Slabe prehranske navade so razlog, da se nam nabirajo odvečni kilogrami, ki jih na določeni točki želimo izgubiti. Hujšanja se ponavadi lotimo na različne načine – z zmanjšanjem vnosa hrane, sledimo določeni dieti, povečamo telesno aktivnost ali celo kirurškim posegom. S skrajnimi dietami lahko sicer načeloma precej hitro zmanjšamo telesno težo, a je učinkovitost le teh dolgoročno zelo majhna. V kolikor želiš izgubiti odvečne kilograme, ne da jih ponovno pridobiš nazaj, ni nikakršne potrebe za modne in nezdrave diete. Z zdravo, premišljeno in uravnoteženo prehrano, ti bo zagotovo uspelo.

Prehranske navade prilagojene življenjskemu slogu

V kolikor povsem ne razumeš, zakaj se ti kopičijo odvečni kilogrami, se boš po vsej verjetnosti vrnila k starim prehranskim navadam in precej verjetno pridobila še kakšen kilogram več, kot si ga izgubila. Prepričana sem, da se ti je to že kdaj zgodilo. Kljub omenjenemu dejstvu, se najverjetneje še vedno poslužuješ nezdravih diet, ki se jih je na dolgi rok praktično nemogoče držati. In tako se vrtiš v začaranem krogu.

Nihanje telesne teže je nevarno za zmanjšanje bazalnega metabolizma

Raziskave kažejo, da je nihanje telesne teže nevarnejše od same debelosti in močno povezano s povečanim tveganjem za razvoj presnovnih bolezni, kot so diabetes, povečani krvi tlak, bolezni srca in ožilja ter zmanjšanje bazalnega metabolizma. Bazalni metabolizem igra pomembno vlogo pri izgubi telesne teže – pomeni minimalno dnevno porabo energije v mirovanju. Telo to energijo potrebuje za vzdrževanje življenjskih funkcij kot so bitje srca, delo notranjih organov, dihanje, za regulacijo telesne temperature ter za ohranjanje funkcije mišic. Torej, konec hujšanja in nezdravih diet.

Potreben čas, disciplina in poglobljen pristop

O hujšanju je bilo napisano že praktično vse, a se žal vse več ljudi sooča s preveliko telesno težo. Proces hujšanja ni majhen zalogaj, saj zahteva čas, disciplino in določene spremembe. Gre za določen poseg v naše življenjske navade, zato je za učinkovito hujšanje potreben čas in poglobljen pristop, če si želiš odvečnih kilogramov znebiti za vedno.
Sama sicer nikoli nisem imela resnih težav z odvečno težo, a se je moj način neustrezne prehrane kazal na mojem počutju in zdravju. Neprestano sem bila napihnjena, z vetrovi, razdražljiva in nezadovoljna sama s sabo. Obiskala sem mnogo zdravnikov in opravila nemalo preiskav, a mi nihče ni znal pomagati.

Študij psihologije prehranjevanja

Pri iskanju rešitve problema sem spoznala, da so vse težave povezane s prehrano. Neizmerno sem si želela, da bi se ponovno dobro počutila v svoji koži in odpravila neznosne bolečine, ki so me pestile iz dneva v dan. Zato sem se odločila, da stvar vzamem v svoje roke. V prvi vrsti sem želela izboljšati svoje zdravje in počutje. To je bil zadosten razlog, da sem se odločila za raziskovanje in študij psihologije prehranjevanja. Dejstvo je, da je naš odnos do prehranjevanja močno povezan s čustvi, naših psiholoških značilnosti in trenutnega psihološkega stanja. Neprijetna čustvena stanja lahko vodijo v prenajedanje ali čustveno prehranjevanje

Individualni program in osebni pristop

Posvetila sem se odkrivanju koristnosti zdravega prehranjevanja. Predvsem pa sem začela poslušati svoje telo. Kako se moje telo odziva na določeno hrano. Z ustrezno prehrano sem povsem odpravila svoje težave, zato sem se odločila, da želim pomagati ženskam, ki so se znašle v podobni situaciji. Oblikovala sem individualni program EAT TRAIN LOVE, ki temelji na skrbno izdelanem programu prehrane, podprt s študijem psihologije prehranjevanja in osebnem svetovanju s 100% podporo, ki je ključnega pomena na popotovanju popolne preobrazbe in sprememb.

Osebno svetovanje je odlična priložnost za vidne rezultate

Za dolgotrajne in uspešne spremembe je potrebno ugotoviti vzrok za nastanek težav, doseči prehranske navade, ki so vzdržljive in primerne/prilagodljive tvojemu življenjskemu stilu in si zagotoviti podporo. Ko se odločiš, da želiš določene spremembe v svojem življenju, je v prvi vrsti potrebno spremeniti življenjske vzorce, zato je mnogo lažje, če ti pri tem nekdo pomaga in ti 100% stoji ob strani. Osebno svetovanje je edinstvena priložnost, da imaš “wellness trenerja” vseskozi ob sebi, ki te vodi, podpira, usmerja in ti pomaga, da se zaljubiš vase, svoje telo, izpolniš skrite želje ter uresničiš svoje cilje in sanje. Osebni pristop namreč prinaša celostne in dolgoročne sprememb.

Program EAT TRAIN LOVE je namenjen vsem, ki se spopadajo z odvečno telesno težo, se vrtijo v začaranem krogu hujšanja in pridobivanja telesne teže, so naveličani eksperimentiranja z različnimi dietami, na koncu pa se odvečni kilogrami spet nakopičijo. Vključitev v program EAT TRAIN LOVE toplo priporočam vsem tistim, ki sebe prepoznajo v čustvenem prehranjevanju, prenajedanju ali v odvisnosti od hrane – Lisa je več kot navdušena nad programom. 

“Poleg izjemnih treningov me je Ninino znanje o pravilni prehrani res navdušilo in prepričalo. Naučila sem se, kako se pravilno prehranjevati. Nina je zelo pozitivna, odličen motivator, ki me žene do meje mojih zmogljivosti.”

Preden se odločiš, lahko program preizkusiš

Ker si zares želim, da prav vsaka ženska poizkusi program in se dobro počuti v svojem telesu, sem oblikovala 14 – dnevni individualni program, kjer se bo vse vrtelo okoli tebe, tvojega življenja, tvojih želja, potreb in ciljev. Program je na voljo po dostopni ceni €9.99 – zares majhna naložba za dolgo, vitalno in zdravo življenje ter boljše počutje. Več o 14 – dnevnem programu si lahko prebereš tukaj.

Želim si, da ti vlijem tisto dodatno voljo, da bi spremenila trenutne slabe navade in se naučila določenih dnevnih ritualov, ki ti bodo pomagali do boljšega počutja in bogatejšega življenja. V preteklih letih sem pomagala mnogim ženskam, da so dosegle zastavljene cilje, spremenile način prehranjevanja in vzljubile aktiven način življenja.

Dostop do 14 – dnevnega programa najdeš TUKAJ.

Neizmerno se veselim najinega skupnega popotovanja.

 

Close Menu